Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019


 Η Μικρή Κινηματογραφική Λέσχη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατυστόμου "Ο ΠΗΛΕΑΣ" διοργανώνει την προβολή της αριστουργηματικής ταινίας του Charlie Chaplin "Το Τσίρκο", αυτό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.
Η είσοδος στην προβολή της ταινίας θα είναι ελεύθερη.

Ο Τσάρλι Τσάπλιν υπήρξε η πιο χαρισματική προσωπικότητα στην Ιστορία του Παγκόσμιου Κινηματογράφου. Μοναδικός ηθοποιός, υπέροχος τραγουδιστής, εξαιρετικός χορευτής και ακροβάτης, σεναριογράφος, σκηνοθέτης αλλά και μουσικοσυνθέτης. Ο αλητάκος του, ο Σαρλώ, είναι η πιο αναγνωρίσιμη Κινηματογραφική φιγούρα όλων των εποχών.

Περίληψη της ταινίας:
Ο Σαρλό βρίσκει καταφύγιο σ' ένα τσίρκο, διότι τον καταδιώκει η αστυνομία επειδή νομίζει ότι είναι πορτοφολάς. Την ώρα του προγράμματος κατρακυλάει στην πίστα. Η εμφάνισή του κάνει το κοινό να γελά και ο διευθυντής του τσίρκου τον προσλαμβάνει αμέσως σαν κλόουν. Ερωτεύεται την ιπποκόμο αλλά ο αντίζηλός του καταφέρνει να τον διώξει... Μια ταινία πιο δραματική από κωμική χάρη στην εξαιρετική επίδειξη του Τσάρλι Τσάπλιν που ξέρει να κάνει τον κόσμο να γελά μέσα από τις πιο συγκινητικές καταστάσεις.


         

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή

Επισκέψεις