Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019



  Πιστό στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, στις 20 Οκτωβρίου 2019 ξεκινά το Παζάρι της Σπερχειάδας. Ένα παζάρι θεσμός για όλη τη Φθιώτιδα! 



Στην εμποροπανήγυρη αυτή οι επισκέπτες μπορούν να βρουν κάθε λογής προϊόντα όπως είδη ένδυσης - υπόδησης, είδη οικοσκευής, εργαλεία, παιχνίδια αξεσουάρ κλπ. Επιπλέον, μπορεί κανείς να δοκιμάσει παραδοσιακές τοπικές νοστιμιές όπως είναι το ψητό αρνί, το κοκορέτσι, το σπληνάντερο, το σουβλάκι, το λουκάνικο, ο χαλβάς και οι λουκουμάδες.



Ακόμη, οι επισκέπτες του παζαριού μπορούν να προμηθευτούν ντόπια βιολογικά προϊόντα που  παράγονται  στη  Δυτική Φθιώτιδα,  δηλαδή μέλι,  όσπρια,  ρόδια,  καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, κάστανα, ρίγανη, αφεψήματα, κρασί και άλλα πολλά.



Επίσης, στο χώρο του Παλαιού Γυμνασίου Σπερχειάδας, θα λειτουργήσει για  6η συνεχή χρονιά η έκθεση τοπικών προϊόντων "Κοιλάδα Σπερχειού" όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν ντόπια προϊόντα και να γνωρίσουν τους παραγωγούς της περιοχής. Σίγουρα το παζάρι της Σπερχειάδας είναι κάτι το διαφορετικό που αξίζει να επισκεφτείτε!









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή

Επισκέψεις