Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

  Ο "Τρανός Χορός της Αγάπης" λαμβάνει χώρα στα χωριά του Ινάχου, τη δεύτερη μέρα, του "μικρού Πάσχα", στις 17 Αυγούστου, σε κατάλληλα επιλεγμένη τοποθεσία από το χωριό που τον φιλοξενεί. Οι άγραφοι κανόνες αλλά και οι αρχές που έχουν ορίσει τα 9 χωριά, καθορίζουν τα θέματα και τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
  Στον "Τρανό Χορό της Αγάπης" εντάσσονται όλοι και όλες, μικροί - μεγάλοι, δίνοντας τα χέρια για να νιώσουν αδελφωμένοι, αφήνοντας πίσω όποια μίση και πάθη. Έτσι ο χορός και τα λόγια των τραγουδιών, μονιάζουν τους ανθρώπους και μεταφέρεται κατά τρόπο μαγικό, η ύψιστη όλων των συναισθημάτων, η ΑΓΑΠΗ.
  Ο φετινός "Τρανός Χορός της Αγάπης" θα πραγματοποιηθεί στο Δίλοφο το "Μπαλκόνι" της Δυτικής Φθιώτιδας, την Παρασκευή 09/08/2018 και ώρα 18.00 μ.μ. Την εκδήλωση διοργανώνουν τα χωριά Ανατολή, Άνω Καλλιθέα, Αργύρια, Δίλοφο, Κολοκυθιά, Κυριακοχώρι, Μάρμαρα, Νικολίτσι, Περιβόλι και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλή

Επισκέψεις